Service van 3B
beveiligingstechniek

Home 5 Service
SERVICE VAN 3B BEVEILIGINGSTECHNIEK

Belangrijk nieuwsbericht voor alle Android DMSS-gebruikers:

Door een update van Google (de maker van de software van uw telefoon/tablet) is er een aanpassing in hoe meldingen (dus ook van uw camera’s) binnenkomen op de telefoon. Dit betekent dat de DMSS-app van uw camera’s, ook geupdated moet worden door Dahua (de maker van uw camera’s). In verreweg de meeste gevallen, wordt dit automatisch gedaan dus ziet u niet dat de app bijgewerkt is. Het is mogelijk dat vanaf 20 juni, de meldingen opnieuw ingesteld moeten worden op de telefoon. Dit kunt u gelukkig vrij eenvoudig zelf doen. Houd er rekening mee dat uw camera’s wel het versturen van meldingen moet ondersteunen, dus dat u dit eerder als zodanig heeft ingesteld.

 Het stappenplan:

– Open de DMSS app

– Klik op de drie puntjes naast uw camerabeelden

– Klik op details apparaat

– Klik op Abonnement meerkanaals alarm

– Zet het schuifje op aan, deze wordt dan blauw.

– Indien er vlakken zijn ingetekend in uw camera’s kiest u bij het kopje “inbraak alarm”, de camera’s waarop uw meldingen wilt ontvangen.

– Indien er een lijn is ingetekend in uw camera’s, kiest u bij het kopje “tripwire detectie” de camera’s waarop u uw meldingen wilt ontvangen.

– Weet u het niet zeker of er een vlak of een lijn is ingetekend in het camerasysteem? Dan loont het om een van beide bovenstaande opties aan te zetten en deze te testen.

– Wanneer u de meldingen van de camera’s heeft aangepast (u ziet een cijfer naast inbraak alarm of tripwire detectie) VERGEET NIET TE DRUKKEN OP “OPSLAAN” onderaan uw pagina.

Wanneer bovenstaande gelukt is, kunt u de app als vanouds gebruiken. Komt u er toch niet uit, dan kunt u bellen met 0591-745959. Houd hierbij de app bij de hand.

 

Noot:

Voor iOS (Apple) gebruikers, geldt vanaf volgende maand dat de DMSS app niet meer ondersteund wordt met nieuwe updates. Op het moment dat er functionaliteiten van de app niet meer werken, is dit helaas niet meer te updaten. Een oplossing hiervoor is om te onderzoeken of uw telefoon iOS 11 ondersteunt. Is dit niet het geval, dan zal de telefoon vervangen moeten worden door een nieuwer exemplaar, als u wilt dat de camera-app blijft werken als vanouds.

Handleiding DMSS app voor smartphone en tablet

Handleiding overzetten camera’s DMSS

Handleiding activeren meldingen DMSS

Contact

Postadres:
Zuiderdiep 280
7876 AP Valthermond

Democenter bezoekadres
Waanderweg 64
7812 HZ Emmen

T 0591 745959
E info@3b-beveiligingstechniek.nl

 

Altijd betrouwbaar beter beveiligd zijn?