Betrouwbaar, Beter en Beveiligd

Over 3B
Beveiligingstechniek

De grondlegger van 3B

René Siebum is de drijvende kracht achter 3B Beveiligingstechniek. Na 33 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, besloot hij 3B Beveiligingstechniek op te richten.

Over 3B Beveiligingstechniek

3B Beveiligingstechniek staat voor Betrouwbaar – Beter – Beveiligd. 3B Beveiligingstechniek is een echt familiebedrijf uit de regio. Wij leveren en installeren beveiligingssystemen en kunnen u ook adviseren over wat voor u het geschikte beveiligingssysteem is.

Voor ons is beveiligen niet zomaar iets dat je ‘erbij’ kunt doen, het is een serieus vak.
In dit werk komen we elke dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan, dat maakt ons werk zo leuk! 3B Beveiligingstechniek is VEB erkend technisch beveiligingsbedrijf en beveiligt met passie voor het vak.

Betrouwbaar

Beter

Beveiligd

DIT IS 3B BEVEILIGINGSTECHNIEK

Ons team

René Siebum

Eigenaar en verantwoordelijk voor alles en iedereen.

Peter Kaijser

Techneut en, samen met zijn team, verantwoordelijk voor montage, service en onderhoud.

Cecile Siebum

Jurist, en verantwoordelijk voor de boekhouding en financiën.

Mike Siebum

Manager ondersteuning en sales, eerste aanspreekpunt bij service en sales.

Mr. Riggs & Norah

De waak en knuffelhonden.

VEB erkend technisch beveiligingsbedrijf

Als VEB erkend beveiligingsbedrijf kan 3B Beveiligingstechniek u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Als u voor 3B Beveiligingstechniek kiest, heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen wij namelijk ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. De leden van het VEB worden ieder jaar op deze kwaliteitseisen gecontroleerd, want alleen dan mogen zij de VEB kwaliteitsdocumenten en het logo van de VEB gebruiken.

3B Beveiligingstechniek voldoet aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Dit houdt in dat wij adviseren en installeren overeenkomstig de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI), bewezen betrouwbaar zijn en voldoen aan de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (PBR). Daarnaast geven wij het VEB Kwaliteitsdocument af.

24 UUR PER DAG

Betrouwbaar samen met Alarm Meldnet

3B Beveiligingstechniek werkt samen met Alarm Meldnet. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de klant hier centraal staat, direct persoonlijk contact mogelijk is en er snel en adequaat gehandeld wordt.

Op de meldkamer wordt 24 uur per dag gewerkt aan:

  • Alarmverwerking
  • Camerabewaking op afstand
  • Calamiteiten dienstverlening