DE NIEUWSTE TELG VAN DE 3B FAMILIE

De 3B ORBITER
beveiliging voor elk terrein

DE NIEUWSTE TELG VAN DE 3B FAMILIE

De 3B ORBITER
beveiliging voor elk terrein

DE NIEUWSTE TELG VAN DE 3B FAMILIE

De 3B ORBITER
beveiliging voor elk terrein

Home 5 3B Orbiter

3B ORBITER

Mobiel detectiesysteem voor tijdelijke en permanente beveiliging. In te zetten op elk terrein en in elke omgeving. Volledig autonoom. Dit, is de Orbiter.

Wij introduceren de 3B Orbiter, een beveiligingstoren voor binnen en buiten locaties. Met deze toren kan snel geschakeld worden om iedere bouwplaats, zonnepark, evenement, loods en terrein te beveiligen. Eenmaal op locatie, is de Orbiter binnen 30 minuten verbonden met de meldkamer en kan hij gelijk zijn werk doen. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos, de Orbiter draait namelijk 24/7 volledig “stand-alone”, dus heeft geen tussenkomst nodig van een vaste spanning of netwerkaansluiting. 3B is trots om exclusieve distributeur te van de Orbiter te zijn.

“Orbiten” – in een baan om iets heen draaien

Hoe werkt het? De Orbiter scant volcontinu zijn omgeving 360° en alarmeert bij detectie tot 40 meter. De Orbiter is uitgerust met hoogwaardige Ajax-Systems bewegingsdetectoren die bij detectie razendsnel foto’s schieten die gestuurd worden naar uw telefoon, de meldkamer en zelfs particuliere beveiligingsdiensten. Zo weet je meteen dat jouw terrein betreden wordt en kan er gelijk actie ondernomen worden. De Orbiter is uitgerust met een eigen accu voor de stroomvoorziening, en zonnepanelen om de accu op peil te houden. Wil je de Orbiter binnen hebben staan? Naast dat de unit gewoon op zijn eigen accu blijft doordraaien, is deze ook aan te sluiten op de 230V stroomvoorziening. Zo blijft uw pand altijd onder detectie staan, stroomuitval of niet. 

Sabotage? Overal is aan gedacht.

Wanneer indringers het op uw terrein hebben gemunt, komen zij van een koude kermis thuis. De Orbiter is namelijk uitgerust met speciale tiltsensoren die iedere vreemde beweging aan het apparaat detecteren. Oppakken? Sabotagedetectie. Verplaatsen wanneer het apparaat actief is? Sabotagedetectie. Omduwen? Sabotagedetectie. Hoe de Orbiter ook benaderd wordt, je wordt gezien. 

Volledig in serie te plaatsen

Naast dat de Orbiter zelfstandig zijn werk kan uitvoeren, kunnen meerdere Orbiters gebruikt worden om een heel terrein af te dekken. Daarbij wordt er een Orbiter aangemerkt als “meester”, en de Orbiters in serie op het terrein als de volgeling. Daarmee maken wij een heel netwerk, waarbij bij detectie gelijk per unit aangestuurd kan worden op opvolgingsdiensten. Het maakt dus niet uit hoe groot uw terrein is, de Orbiter kan het aan.

Huur/lease/koop.

De Orbiter kan gehuurd, geleased of gekocht worden. Zo is het bijvoorbeeld voor een tijdelijke bouw interessant om een of meerdere Orbiter-units te huren voor een vast bedrag per week. Zo houdt u grip op uw investering én op de veiligheid van uw terrein. Koop/lease is zeer interessant om te besparen op manuren als het gaat om de bewaking van uw terrein. Laat de Orbiter het “zware tilwerk” uitvoeren! Wanneer de unit geleased of gekocht wordt, is het zelfs mogelijk om deze volledig in de eigen huisstijl te laten beplakken . Zo past de Orbiter perfect bij de uitstraling van uw bedrijf.   

Beveiligd door maatwerk

Ieder project en iedere locatie is anders! Per locatie en project kijken we in welke configuratie de 3B Orbiter de beste oplossing biedt. We komen graag langs voor persoonlijk advies en een oplossing op maat. Dat is het grote voordeel van een partner als 3B Beveiligingstechniek met kennis van het vak, al 37 jaar.

De voordelen van de 3B Orbiter:

  • 24/7 bewaking van uw (tijdelijke) evenement/bouwplaats/pand
  • Melding van indringers op uw smartphone met foto/signalering
  • Melding naar de meldkamer AlarmMeldNet en Politiemeldkamer
  • Kostenbesparend door een vast weektarief
  • Met het kopen/leasen van de Orbiter, spaart u op inhuurkosten van continue surveillance of manbewaking 
  • Gedegen beveiliger met kennis van de markt en omgeving
  • Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar (maar niet door de indringer!)
  • Uitgebreide rapportages van incidenten via de meldkamer
  • Een duurzame oplossing door het draaien op zonnekracht
  • Maar vooral een goede nachtrust voor u als opdrachtgever!

Advies of offerte?

We komen graag langs voor een kennismaking, advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wil je de Orbiter graag testen? Kom langs bij ons democenter, en test hem gelijk. 

Meer weten? René legt het je graag uit in onderstaande video.

 

 

 

Contact

Postadres:
Zuiderdiep 280
7876 AP Valthermond

Democenter bezoekadres
Waanderweg 64
7812 HZ Emmen

T 0591 745959
E info@3b-beveiligingstechniek.nl

 

Altijd betrouwbaar beter beveiligd zijn?