3B Beveiligingstechniek is VEB erkend technisch beveiligingsbedrijf

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat 3B Beveiligingstechniek nu een VEB Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf is.

logo-veb.jpg

De VEB is een belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. Binnen de VEB zijn diverse soorten beveiligingsbedrijven, elk met eigen specifieke kenmerken en VEB eisenpakket, actief.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Als VEB erkend beveiligingsbedrijf kan 3B Beveiligingstechniek u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk. Als u voor 3B Beveiligingstechniek kiest, heeft u te maken met een betrouwbare vakman. Naast de vakdiploma’s die de wet verplicht stelt, voldoen wij namelijk ook nog aan de hoge kwaliteitseisen van de VEB. De leden van het VEB worden ieder jaar op deze kwaliteitseisen gecontroleerd, want alleen dan mogen zij de VEB kwaliteitsdocumenten en het logo van de VEB gebruiken. 

3B Beveiligingstechniek voldoet aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Dit houdt in dat wij adviseren en installeren overeenkomstig de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI), bewezen betrouwbaar zijn en voldoen aan de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (PBR). Daarnaast geven wij het VEB Kwaliteitsdocument af.

 

 


Terug naar overzicht

Altijd betrouwbaar beter beveiligd zijn?

Neem contact met ons op