24 uur per dag

Optimaal beveiligd!

Home 5 Beveiliging door 3B

24 uur per dag beveiligd

3B Beveiligingstechniek put uit bijna 30 jaar ervaring. Wij adviseren over beveiligingssystemen en leveren en installeren beveiligingssystemen. Uw veiligheid staat 24/7 voorop!

Onze eigen gediplomeerde techneuten komen bij u langs om u te adviseren over welk beveiligingssysteem het beste bij u en uw situatie past. Daarnaast leveren we het passende systeem voor u en installeren we deze. Ook geven we service aan uw beveiligingssysteem en verzorgen we het onderhoud er van. In samenwerking met de moderne meldkamer van AlarmMeldnet en met de politie in het project ‘camera in beeld’, kunnen wij u ontzorgen.

Optimaal beveiligd

Alarmsystemen en camerabeveiliging worden steeds vaker aan elkaar gelinkt. Dit is terecht, want de kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak, wordt vele malen kleiner wanneer u uw huis of bedrijfspand laat beveiligen door zowel een alarm als camerabewaking. U wilt toch ook weten wie er om uw huis of pand struint? 3B Beveiligingstechniek kan daarvoor zorgen.

“When security is art”

Wij werken als bedrijf met het draadloze inbraakdetectie-systeem AJAX Systems, dat veiligheid garandeert, gemakkelijk is in gebruik en ook nog eens mooi is vormgegeven! Wij vinden het ontwerp van alle onderdelen alleen al subliem, maar ook het design van de App en de software maken de slogan van AJAX Systems waar: “When security is Art”. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in wit en zwart en het systeem kan volledig via uw mobiele telefoon worden bediend.

Betrouwbare camerabewaking

Er zit een enorme vooruitgan in de ontwikkeling van beveiligingstechnologie. Door Artificial Intelligence (AI) technology kunnen camera’s tegenwoordig zelfs mensen tellen en personen herkennen. Door het gebruik van de juiste camerabewaking op de juiste plekken kan elke abnormale situatie snel worden waargenomen. Wanneer hier sprake van is, stuurt de software zelf signalen door naar uw smartphone, tablet of laptop. De signalen kunnen ook rechtstreeks doorgezet worden naar de alarmcentrale van AlarmMeldnet. De centrale neemt op dat moment de bewaking op afstand over en stuurt de politie aan. De indringers worden zo direct vanaf het eerste moment op afstand gevolgd zodat de politie juist en met de hoogste prioriteit kan handelen.

Bedrijfsbeveiliging

We verzorgen niet alleen de beveiliging van uw huis, maar kunnen er ook voor zorgen dat uw bedrijfspand volledig veilig is. Een goede beveiliging van uw pand en terrein heeft veel voordelen. Veel ondernemers maken op dit moment al gebruik van camera’s om toezicht te kunnen houden op hun bedrijfseigendommen en hun bedrijf ultiem te beveiligen. Onze beveiliging vermindert de kans op diefstal, inbraak en vandalisme.

3B Beveiligingstechniek is een betrouwbare partner bij het beschermen van vertrouwelijke informatie en interne dreiging binnen uw organisatie. Wat ons wordt verteld, blijft onder ons.

Woonhuizen

Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie komt in hun dagelijkse werk dan ook steeds vaker in aanraking met camerabeelden, waardoor misdaden opgelost kunnen worden. De politie maakt gebruik van een databank om te weten waar camera’s geïnstalleer zijn en wat deze camera’s in beeld brengen. Deze databank heet ‘camera in beeld’. De poltie kan zo nóg sneller zien of zich in de buurt van een misdaad camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Een betrouwbare en nuttige samenwerking.

Preventief beveiligen

Camerabeveiliging zorgt niet alleen voor een veilig gevoel, maar het blijkt ook preventief te werken tegen inbraak. Inbrakers worden niet graag op hun vingers gekeken en hebben het snel door wanneer er beveiligingscamera’s rondom een woning of bedrijfspand te vinden zijn. Vaak kiezen ze dan al snel het hazenpad.

Onze beelden worden vastgelegd op een digitale recorder of in de cloud. Indien u dat wenst, kunnen ze uitgekeken worden door de meldkamer. Beschikt u over een smartphone, laptop of tablet? Dan kunt u zelf, waar ook ter wereld, uw eigendommen bewaken en vanaf afstand in de gaten houden.

3B levert de beste cameramerken ter wereld. IP, HDCVI, Full HD, 4K, wij hebben ze in huis! U kunt ze bij ons komen bekijken. Heeft u liever een test op locatie? Ook dat verzorgen we, zodat u kunt zien wat u koopt. Dat is Beter en Betrouwbaar Beveiligen!

Contact

Postadres:
Zuiderdiep 280
7876 AP Valthermond

Democenter bezoekadres
Waanderweg 64
7812 HZ Emmen

T 0591 745959
E info@3b-beveiligingstechniek.nl

 

AJAX alarmsystemen

Altijd betrouwbaar beter beveiligd zijn?